Bądź widoczny w sieci!

Jeśli chcesz dotrzeć do potencjalnych klientów musisz być widoczny w Internecie.

Projektujemy strony i reklamy spełniające zadania informacyjne, sprzedażowe i wizerunkowe.

Z nami to proste!

Strony www

website.jpg

  • Tworzymy strony www dostosowane do najnowszych wymogów technicznych.
  • Nasze strony posiadają system CMS / panel zarządzania treścia.
  • Projektujemy strony w technologii responsywnej, dostosowanej do urządzeń mobilnych wiecej...

Social Media

social.jpg

Twoja Firma już dziś w pierszych wynikach Google? To możliwe!  więcej...


 Chcesz rozwijać markę na Social Media i zyskać nowych klientów więcej...

Projekty Graficzne

grafick.jpg

 Projekty graficzne reklamowe oraz artystyczne.
  • Projekty reklam do druku,
  • Projekt wizytówek,
  • Projekt logotypu,
  • Projekt ulotek,
  • Projekty dla stoisk targowych,
  • Obróbka zdjęć  więcej...

Przeglądając stronę wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania strony.

Ciasteczka są to pliki umożliwiające przechowywanie informacji lub uzyskanie dostępu do informacji już wcześniej zachowanej w urządzeniu końcowym Użytkownika. Ciasteczka najczęściej zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Nasza strona internetowa używa ciasteczek, które wykorzystywane są w celach statystycznych, bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania naszego serwisu. Ciasteczka nie przechowują danych osobowych.


Pliki Cookies podmiotów zewnętrznych:
W niektórych przypadkach, portal może korzystać z zewnętrznych wydawców w celu obsługi reklam i optymalizacji komunikacji marketingowej. Zewnętrzni wydawcy korzystają z plików Cookies (ciasteczek), aby zmierzyć skuteczność reklam i spersonalizować ich treść. Informacje gromadzone przez wydawców mogą zawierać dane, takie jak dane geolokacyjne (na podstawie adresu IP) lub dane kontaktowe, np. adres poczty elektronicznej, jeśli takie dane gromadzone są za pośrednictwem Witryny.


Wyłączenie ciasteczek:
Przeglądarka internetowa domyślnie zezwala na przechowywanie ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących ciasteczek w ustawieniach przeglądarki internetowej. Zmiana może dotyczyć: automatycznej blokady obsługi ciasteczek, wymuszenia każdorazowo zgody na przechowanie informacji (poniżej zostały zamieszczone adresy stron, na których zamieszczone są opisy jak dokonać zmiany). Włączenie blokady obsługi plików cookie może spowodować utrudnienia w korzystaniu z serwisu.


Formularz kontaktowy wymaga podania imienia, nazwiska, nazwy firmy oraz adresu e-mail są to podstawowe dane jakimi musimy dysponować, by móc odpowiedzieć Państwu na zapytanie. Mogą Państwo podać nam również swój numer telefonu w treści wiadomości, byśmy mogli skontaktować się telefonicznie.
 
Wybierając drogę kontaktu z nami poprzez formularz kontaktowy i podając dane osobowe takie jak: nazwę lub imię i nazwisko, adres mailowy i telefon, wyrażają Państwo zgodę na przetwarzanie swoich danych w celu kontaktu. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Przysługuje Państwu prawo dostępu do swoich danych, możliwość ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.
 
Państwa dane osobowe będą przetwarzane tylko i wyłącznie w celu złożenia drogą mailową lub telefoniczną odpowiedzi na zapytanie. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane innym odbiorcom danych osobowych. Dane osobowe będą przetwarzane tylko i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane. Administratorem Twoich danych osobowych jest Bikam z siedzibą ul. Generała Augusta Fieldorfa Nila 4/58 Bydgoszczy.
 
Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy, jeśli zdecydują się Państwo na współpracę z nami. Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo danych osobowych, przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (od 25 maja 2018 roku do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Privacy & Cookies

What is a cookie file?

Popular cookie is a small text information (file) sent by www server and saved most commonly on the user’s final device (e.g. hard disc drive), providing the web activity data.

Why we use them?

Mostly to adapt website content to the individual preferences of our users, so their viewing experience could be optimized. In other words – to make it faster, easier and friendlier. Cookies also help to match advertising content and to create anonymous statistics, excluding user’s personal identification.

Cookies types

There are two different types of cookie files:

Session cookies – temporary, erased at the end of each session, when closing the browser.
Persistent cookies - present on the hard drive until manually erased or expired.

Important: cookie files used by our partners and website users are subject to their own privacy policy.

Safety

Personal data within cookie files is encrypted and protected from unauthorized access. It can be gained for certain user’s purposes only.

Removing

To block cookies (fully or partially), browser’s default preferences, which automatically allow cookies downloading, should be changed. However, that may significantly limit website’s functionality. It will also block anonymous information gaining, needed for improving provided services in the future. More details about cookie files can be found in browser’s preferences.

Potrzebujesz strony dla Klubu Tenisowego?

  • Strona ligowa z tabelami sortujacymi wynik,
  • Projekt strony dostosowujący sie do urządzeń mobilnych,
  • Prosta edycja redaktora.

Dowiedz się więcej.

 

Nasz przepis na dobry film?

50 gram ujęć, 20 gram kolorytu,
1 łyżka brzmienia, 2 łyżeczki charakteru,
szczypta dźwięku, gram światła.
Doprawić nastrojem aż do uzyskania pożądanej atmosfery.


Dowiedz się więcej.

 
 Polityka prywatności - Przeglądając stronę wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania strony wiecej
All rights reserved! Copyright © Marketing Internetowy Bikam